Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Versterking huisarts


Vanaf 1 november 2018 is Anne Klijnsma werkzaam in onze praktijk. Zij is werkzaam als huisarts en zal elke vrijdag aanwezig zijn om ons team te versterken.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

Geef nu toestemming! (LSP)


Zonder uw toestemming kan een waarnemend huisarts op de huisartsenpost het dossier wat uw huisarts over u bijhoudt NIET inzien. Zeker als u lijdt aan een chronische ziekte, als u medicatie gebruikt of als u bijvoorbeeld allergisch bent voor medicijnen of een slechte nierfunctie heeft, is dat niet wenselijk. Geef dan ook snel toestemming! Dit kan altijd mondeling bij uw huisarts maar het kan nu ook heel makkelijk online.
Lees verder »

Beperkte sluiting praktijk tijdens vakantie


Hoewel wij nog regelmatig van patiënten terug horen dat ze het vervelend vinden dat de praktijk gedurende de gehele vakantie van de huisartsen gesloten is, is dit sinds onze verhuizing naar de Schijndelseweg op 1 dec 2014 al niet meer het geval. Wel kan het zijn dat u geconfronteerd wordt met een waarnemend huisarts of een dagsluiting in vakantieperiodes.
Lees verder »

Wist U dat...?


Wist u dat...

 

... Onze doktersassistentes goed opgeleid zijn om in te schatten of en hoe snel een u gezien moet worden?

......
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Spoednummer 073-5512205 keuze 1
 

KGJ Jansen & EHT van der Logt

Schijndelseweg 15f
5271 BK Sint-Michielsgestel
Telefoon:
073-5512205
Receptenlijn:
073-5512205 keuze 2
Routebeschrijving >