Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Calculus VIP


Inmiddels is de eerste bijeenkomst om de Calculus VIP app te installeren op de praktijk achter de rug en wat was het een succes! De wachtrijen gaven wel aan dat wij niet gerekend hadden op deze grote opkomst. Maar we zijn blij dat zoveel mensen gehoor hebben gegeven aan onze oproep. Net als wij ziet ook u vele voordelen bleek wel.
Lees verder »

Griepvaccinatie


In oktober ontvangen alle patiënten die hiervoor in aanmerking komen een uitnodiging om de griepprik te komen halen op zaterdag 27/10/2018 van 10:00-11:30 in het Medisch Centrum Achter de Linden aan de Schijndelseweg 15.
Lees verder »

Geef nu toestemming! (LSP)


Zonder uw toestemming kan een waarnemend huisarts op de huisartsenpost het dossier wat uw huisarts over u bijhoudt NIET inzien. Zeker als u lijdt aan een chronische ziekte, als u medicatie gebruikt of als u bijvoorbeeld allergisch bent voor medicijnen of een slechte nierfunctie heeft, is dat niet wenselijk. Geef dan ook snel toestemming! Dit kan altijd mondeling bij uw huisarts maar het kan nu ook heel makkelijk online.
Lees verder »

Beperkte sluiting praktijk tijdens vakantie


Hoewel wij nog regelmatig van patiënten terug horen dat ze het vervelend vinden dat de praktijk gedurende de gehele vakantie van de huisartsen gesloten is, is dit sinds onze verhuizing naar de Schijndelseweg op 1 dec 2014 al niet meer het geval. Wel kan het zijn dat u geconfronteerd wordt met een waarnemend huisarts of een dagsluiting in vakantieperiodes.
Lees verder »

Afspraak afzeggen


Helaas komt het met enige regelmaat voor dat een gemaakte afspraak bij huisarts, assistente, POH somatiek (Peggy) of POH GGZ (Bregje of Frieda) niet nagekomen wordt. Natuurlijk kan er iets tussen komen of kan de kwaal inmiddels verdwenen zijn. Wij verzoeken u dan vriendelijk om uw afspraak af te zeggen via de assistente. Alleen dan kunnen wij de vrijgekomen plekken op onze spreekuren in laten vullen door andere mensen die anders onverhoopt langer op een afspraak moeten wachten dan nodig is. Indien u uw afspraak niet tijdig afzegt, kunt u een rekening voor de gereserveerde tijd van ons ontvangen (afzeggen bij voorkeur uiterlijk 24uur voor de afspraak).
Lees verder »

Wist U dat...?


Wist u dat...

 

... Onze doktersassistentes goed opgeleid zijn om in te schatten of en hoe snel een u gezien moet worden?

......
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Spoednummer 073-5512205 keuze 1
 

KGJ Jansen & EHT van der Logt

Schijndelseweg 15f
5271 BK Sint-Michielsgestel
Telefoon:
073-5512205
Receptenlijn:
073-5512205 keuze 2
Routebeschrijving >